Zmiany w składzie Zarządu Spółki

Strona główna/Media/Aktualności /Zmiany w składzie Zarządu Spółki
Aktualności 9 Stycznia 2019

Zarząd ELEKTROBUDOWA SA informuje, iż Rada Nadzorcza na posiedzeniu w dniu  8 stycznia 2019 roku podjęła uchwałę w sprawie odwołania Pana Wojciecha Palecznego ze składu Zarządu Spółki, w tym ze sprawowanej funkcji Wiceprezesa Zarządu, ze skutkiem na dzień 8 stycznia 2019 roku.

Równocześnie Rada Nadzorcza na posiedzeniu w dniu 8 stycznia 2019 roku podjęła uchwałę o zmianie liczebności Członków Zarządu ELEKTROBUDOWY SA w kadencji rozpoczynającej się dnia 27 kwietnia 2018 roku rozszerzając skład Zarządu do pięciu Członków.

Ponadto Rada Nadzorcza Spółki w dniu 8 stycznia 2019 roku, na wniosek Prezesa Zarządu, powołała Pana Huberta Staszewskiego, Pana Krzysztofa Czajkę (Czajka)  na Członków Zarządu Spółki ELEKTROBUDOWY SA aktualnej X kadencji ze skutkiem na dzień 8.01.2019 r. oraz Pana Sławomira Staszaka na Członka Zarządu Spółki ELEKTROBUDOWY SA aktualnej X kadencji ze skutkiem na dzień 31.01.2019 r.