Praca zdalna i zasady dostępu w związku z zagrożeniem COVID-19

Strona główna/Media/Aktualności /Praca zdalna i zasady dostępu w związku z zagrożeniem COVID-19
Aktualności 16 Marca 2020

Elektrobudowa, w związku z zagrożeniem COVID-19, w trosce o zdrowie swoich pracowników oraz kontrahentów, w maksymalnym możliwym zakresie funkcjonować będzie - od 16 marca br. do odwołania - w formie zdalnej. Zakłady produkcyjne Elektrobudowy pracują, jednak wprowadzone zostały ograniczenia dostępu na ich teren. Prosimy o zapoznanie się z informacjami poniżej.

Siedziba Spółki oraz Biuro w Warszawie

Pracownicy Siedziby Spółki (Katowice, ul. Porcelanowa 12) oraz Biura w Warszawie (ul. Al. Jerozolimskie 146 bud. C 2p) będą dostępni w formie zdalnej pod mailem i telefonem. W siedzibie Spółki działać będzie jedynie kancelaria obsługująca pocztowe i kurierskie przysyłki, korespondencję oraz faktury.

W innych sprawach ogólnych prosimy o kontakt:

mailowy: sekretariat@elektrobudowa.pl

lub telefoniczny: 32 25 90 100

Zakłady Produkcyjne

Zakłady produkcyjne pracują - produkcja wykonywana jest normalnie. Wyznaczeni pracownicy biurowi wykonują pracę zdalnie. Serwisy zewnętrzne przed wejściem na teren zakładu będą zobowiązane do wypełnienie oświadczeń związanych z Covid-9, wpisania się do dziennika rejestru wejść i wyjść oraz poddać się kontroli temperatury. Pozostałe osoby - niebędące pracownikami Elektrobudowy - nie będą wpuszczane na teren zakładów produkcyjnych.

Dodatkowe informacje:

Konin: Zakład Produkcji Rozdzielnic SN i nn oraz Zakład Produkcji Rozdzielnic WN

Dostawy towaru odbierane są na rampie załadunkowej przed magazynem.

W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt z ochroną pod nr tel. 63 246 62 88 lub pod numerem 785 261 064.

Modła: Zakład Obróbki Mechanicznej

Dostawy towaru odbierane są na zewnątrz budynku.

W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt z ochroną pod nr tel. 785 503 944 lub mailowo na adres zom@elektrobudowa.pl

Tychy: Zakład Produkcji Szynoprzewodów

Dostawy materiałów odbierane są przed magazynem głównym zakładu ZPS Tychy.

W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt z ochroną pod nr tel. 32 784 20 25 lub 661 874 097.

Realizacja Kontraktów

Zasady wstępu na obiekty, na których pracują grupy kontraktowe Spółki regulowane są przez inwestorów/właścicieli poszczególnych obiektów. Przed planowaną wizytą prosimy o kontakt z przedstawicielami poszczególnych grup kontraktów Elektrobudowy.

______________

Prosimy o ograniczenie do niezbędnego minimum spotkań bezpośrednich. Spółka na bieżąco monitoruje sytuację związaną z COVID-19 i będzie wdrażać - adekwatne do zaistniałej sytuacji - rozwiązania organizacyjne i funkcjonalne.