Elektrobudowa na Expopower

Strona główna/Media/Aktualności /Elektrobudowa na Expopower
Aktualności 9 Maja 2019

Elektrobudowa po raz kolejny zaprezentowała swoje produkty oraz usługi podczas Międzynarodowych Targów Poznańskich EXPOPOWER. Targi były kolejną okazją do aktywnej sprzedaży produktów i usług spółki oraz wymiany doświadczeń w gronie specjalistów, poznania najnowszych trendów rynkowych i wyzwań przed jakimi stoi branża energetyczna.

Expopower (7-9 maja) to jedno z najważniejszych w Polsce wydarzeń gromadzące co roku w Poznaniu polską i zagraniczną branżę energetyczną. Zakres tematyczny targów obejmuje zagadnienia związane z energetyką przemysłową, ale również systemami automatyki i sterowania oraz instalacjami niskiego napięcia.

Wśród odwiedzających targi byli przedstawiciele grup energetycznych, zakładów przemysłowych, firm i hurtowni elektrotechnicznych z całego kraju. Stoisko Elektrobudowy cieszyło się największą popularnością wśród: przedstawicieli spółki z branży energetycznej, kolejowej i tramwajowej a także biur projektowych i konstrukcyjnych,  firm wykonawczych, hurtowni elektrotechnicznych, działów energetycznych przedsiębiorstw, zakładów przemysłowych, stowarzyszeń i instytucji z branży elektroenergetycznej.