ELEKTROBUDOWA z nowymi rozwiązaniami na ENERGETABIE

Strona główna/Media/Aktualności /ELEKTROBUDOWA z nowymi rozwiązaniami na ENERGETABIE
Aktualności 17 Września 2018

ELEKTROBUDOWA zaprezentowała swoje produkty i usługi na Międzynarodowych Energetycznych Targach Bielskich ENERGETAB 2018 (11-13 września).

Były to kolejne udane targi dla Spółki. Stoisko targowe ELEKTROBUDOWY cieszyło się bardzo dużą popularnością. Tradycyjnie targi były okazją nie tylko do zaprezentowania oferty, ale i do spotkań z Klientami oraz nawiązywania nowych relacji biznesowych.

Na stoisku ELEKTROBUDOWA zaprezentowała głównie rozdzielnice i szynoprzewody, w tym nową rozdzielnicę PREM 12G Smart, która przeznaczona jest do pracy w górnictwie (więcej o rozdzielnicy: PREM 12 G SMART). Obok nowej rozdzielnicy wśród targowej ekspozycji znalazły się również rozdzielnica WN (w izolacji gazowej OPTIMA 145), rozdzielnice SN (w izolacji gazowej OPTIMA 24 oraz D-17PL, D-12P), rozdzielnica nN (NGW R) oraz szynoprzewody SN ELPE i nN PONTIS.

Spółka została nagrodzona podczas targów złotym Medalem Polskich Sieci Elektroenergetycznych za pakiet kompleksowych rozwiązań dla rozdzielnic WN, w ramach którego oferuje klientom nie tylko rozdzielnicę w izolacji gazowej Optima 145, ale również pakiet produktów i usług z nią związanych, umożliwiających kompleksowe rozwiązania w zakresie m.in. monitorowania stanu pracy oraz wykrywania i przeciwdziałania zagrożeniom (w ubiegłym roku ELEKTROBUDOWA została nagrodzona Pucharem Ministra Energii za produkt rozdzielnica średniego napięcia Optima 24), więcej: kompleksowe rozwiązania WN.

Co istotne, jednym z elementów kompleksowego rozwiązania dla rozdzielnic WN są również instrukcje obsługi, wsparcie serwisu i materiały szkoleniowe w technologii rozszerzonej rzeczywistości AR. To kolejne nowoczesne i unikalne na skalę krajową rozwiązanie ELEKTROBUDOWY dedykowane dla rozdzielnic w izolacji gazowej SF6 Optima 24, Optima 145 oraz dla szynoprzewodów (więcej: aplikacje szkoleniowe AR).

W 2018 roku ELEKTROBUDOWA wzięła udział w kilku międzynarodowych imprezach wystawienniczych m.in. w Międzynarodowych Targach Energetyki EXPOPOWER 2018 (podczas których otrzymała nagrodę ACANTHUS AUREUS za najlepsze odzwierciedlenie strategii marketingowej firmy w ekspozycji targowej), w Międzynarodowych Targach Poznańskich (gdzie otrzymała Złoty Medal Międzynarodowych Targów Poznańskich za produkt rozdzielnica średniego napięcia OPTIMA 24), w Międzynarodowych Targach Elektrotechniki, Elektroniki, Automatyki, Komunikacji, Oświetlenia i Technologii Zabezpieczeń AMPER w Czechach, w targach Sähkö Tele Valo AV w Jyväskylä w Finlandii, czy wiodącej na świecie imprezie wystawienniczej technologii przemysłowych - targach Hannover Messe w Niemczech.

Spółka prezentuje się także na targach w Rosji, na Białorusi i Ukrainie. Poprzez uczestnictwo w targach Spółka promuje ofertę - w tym nowe produkty i usługi - oraz zwiększa swoją rozpoznawalność i zasięg.