ELEKTROBUDOWA na targach Hannover Messe

Strona główna/Media/Aktualności /ELEKTROBUDOWA na targach Hannover Messe/ELEKTROBUDOWA SA na targach Hannover Messe
Aktualności 9 Maja 2018

ELEKTROBUDOWA, po raz kolejny w tym roku, zaprezentowała swoje produkty i usługi podczas międzynarodowych targów. Tym razem Spółka uczestniczyła w targach Hannover Messe w Niemczech.

ELEKTROBUDOWA zaprezentowała podczas targów Hannover Messe (które odbywały się 24-27 kwietnia) pełen zakres produktowy, skupiając się jednocześnie na eksponatach: OPTIMA 145, Optima-24, rozdzielnicach NGWR i D17PL oraz szynoprzewodzie SN typu  ELPE.

Udział w międzynarodowych targach - jak targi Hannover Messe - to ważny element strategii rozwoju sprzedaży w Spółce. Pozwala pozyskać międzynarodowe kontrakty, szczególnie na rynkach, gdzie ELEKTROBUDOWA jest rozpoznawalną w branży marką.

Hannover Messe to wiodące na świecie targi technologii przemysłowych skupiające wszystkie kluczowe technologie i obszary przemysłu - od badań i rozwoju, automatyki przemysłowej, IT, dostaw przemysłowych, technologii produkcyjnych i usług, po technologie energetyczne i mobilne. Podczas tegorocznej edycji targów zaprezentowało się 5 tysięcy wystawców i odwiedziło je ok. 200 tysięcy  gości.