ELEKTROBUDOWA na Energy Expo Mińsk

Strona główna/Media/Aktualności /ELEKTROBUDOWA na Energy Expo Mińsk
Aktualności 18 Października 2018

ELEKTROBUDOWA zaprezentowała swoje produkty i usługi na międzynarodowych targach w Mińsku. Była to kolejna okazja do promocji oferty spółki wśród Wspólnoty Niepodległych Państw oraz krajów bałtyckich.

Podczas czterodniowej imprezy wystawienniczej (8-12 października), Spółka promowała głównie swoje topowe rozdzielnice (OPTIMA-145, OPTIMA-24, typ D-..P, typ D-..-2S, PREM-G1dM), szynoprzewody (ELPO, ELPE i PONTIS) oraz stacje kontenerowe SKP.

Udział w mińskich targach był dla ELEKTROBUDOWY kolejną okazją do promocji na forum Wspólnoty Niepodległych Państw (skupiającej Armenię, Azerbejdżan, Białoruś, Kazachstan, Kirgistan, Mołdawię, Rosję, Tadżykistan, Ukrainę, Uzbekistan i Turkmenistan) oraz krajów nadbałtyckich (Litwy, Łotwy i Estonii), stanowiących ważny i perspektywiczny kierunek eksportowy ELEKTROBUDOWY.

Energy Expo Mińsk to międzynarodowe targi dedykowane energetyce, ekologii, energooszczędności i elektryce. Impreza skupia wiodących międzynarodowych i krajowych producentów sprzętu, technologii i materiałów dla sektora energetycznego, ochrony środowiska, oszczędzania energii i elektrotechniki.